Fritid

Sommerferie 2014

Siden jeg er i oppbyggingsfase var det viktig for meg å opprettholde den daglige treningen etter oppsatt treningsprogram også da vi skulle på ferie.

Medlemskap i treningssenterkjede som også finnes utenfor Norge er absolutt en fordel. Med standardiserte omgivelser og utstyr innen kjeden ble treningene effektive og gode.

IMG_6832

Det er heller ingen ferie for oss uten å stikke innom Olympiatoppen Sportshotell og Toppidrettsenteret. Her jobbet både jeg og min mann under studietiden. Det er alltid hyggelig å komme tilbake. Treningsfasilitetene er supre både innen- og utendørs. Absolutt å anbefale når man trenger overnatting i Oslo, og ønsker en god trening i tillegg.

IMG_6817

Bare synet av dette inngangspartiet gir meg et hav av gode minner – både om vennskap og trening. Alltid like kjekt å dele det med ungene.

IMG_7059

For oss er det viktig at måltidene i ferien består av næringsrik mat som ikke avviker for mye fra det vi spiser til vanlig.

Jeg er ekstra søtsyk om sommeren, og spiser derfor altfor lett for mye snop og is. Jeg prøver derfor å krydre maten med ekstra bær, frukt og nøtter for å dempe det værste søtsuget.

Å passe på at magen ikke går på tomgang er et annet viktig forebyggende element. Havregrynsgrøt kan man lage hvor som helst bare man har tilgang til kokt vann. Grynene trenger ikke kokes. Bare hell over vann fra vannkoker i båten, eller kannen med tevann fra frokostbordet på hotellet, og du har grøt på 1-2-3.

IMG_7051

I år var vi blant annet på seiltur i den svenske skjærgården med gode venner.

Med god planlegging på forhånd var det ikke noe problem å feriere i båt mtp dårlig tilgang til vektrening. Jeg passet bare på å legge de treningsfrie dagene mine til de dagene vi seilte, og badet, tok oss gode gåturer og intervalløkter da vi la til kai.

Cardio får man gjort hvor som helst – bade i ferier og på foretningsreiser – det handler mest om å bestemme seg for å gjennomføre.

IMG_6946

Bading er super aktivitet for hele familien, også for den som må holde seg for nesen… :)

Man trenger heller ikke løpe langt fra kai før man finner slike løpestier.

IMG_6965.JPG

Trapper for intervaller finner man hvor som helst, selv om man enkelte ganger er ekstra heldig som vi var her. Tips: Plott inn nærmeste idrettstadion på GPS`en, og man finner flotte tribuner å løpe i. – Hardt og effektivt.

Ferien er nå over, men ikke sommeren. Satser derfor på at det blir flere gode og aktive sommeropplevelser de kommende ukene.

Følg @fitnessfrue.no  på Instagram for flere aktive moments.

Del gjerne dine aktive ferieminner med meg ved å hashtagge bildet ditt på instagram med #fitnessfrue!

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *