Motivasjon

Min verste fiende…..

Min verste fiende står meg veldig nær. Vet akkurat hva jeg tenker, og hvordan få selvfølelsen min til å gå fra topp til bunn på no time. Min verste fiende stikker akkurat når jeg trenger det som minst, fordi hun kjenner meg så inderlig godt.

Min verste fiende er meg selv. Mitt eget hode, min lave selvfølelse. Ja, for det skal jeg love deg at jeg har. Høy grad av selvtillit? Yepp, indeed. Men selvfølelsen jobber jeg titt og ofte med den dag i dag. Men nå har jeg bestemt meg. Min verste fiende er mitt nye prosjekt. Den skal jammen meg få gjennomgå framover. For hvorfor er det noen grunn til at jeg skal tenke meg selv ned? Nei, nå skal selvfølelsen bli like sterk som selvtilliten min. Så bare sier det. Watch out! :)image

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *