Fritid

Da begynner ferien :)

Da begynner ferien, og vet dere hva? Vi har ingen spesielle planer! Her skal dagene og ukene tas som det kommer. Bare det å ha FRI er nok for meg.

image
Blir nok flittigt brukt i dagene som kommer ;)

Kose meg hjemme, våkne uten vekkerklokke, stå opp og gjøre det jeg har lyst til, finne på ting med junior, tid til å snakke i telefon leeeenge med folk jeg ikke har snakket med på lang tid, møte venner, tussle rundt i byen for meg selv, sette oss på et fly eller kjøre ett sted vi har lyst til med bilen, ta toget og hoppe av en plass i fjellheimen der vi får lyst til å gå en tur, trene uten å se på klokken, ha tid til å snakke med folk som kommer bortom mellom styrkesettene og sier hei……need I say more?

image
Foto….en gammel hobby som har lagt på hylla de siste to årene. Ta meg en fotodag kanskje?

Før stresset jeg veldig mye om jeg ikke fikk sol hele ferien, men nå bryr jeg meg lite. Regn eller sol. Dette blir nydelig uansett.

image
Gutta elsker når jeg har fri og suller hjemme. Her ser dere hvorfor…. :) Honningglasserte skillingsboller ;)

Jeg starter ferien nå med å gå til trening, istedet for å kjøre. For jeg har jo tid :)

Pst, noen som har lyst til å bli med på treningen en dag så er det bare å ta kontakt! :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *