Bodyfitness,  Trening

Dagens herligste samtale

…..overhørte jeg på Stamina Volda da jeg varmet opp til bentreningen i dag.

En dame og en mann i 70 åra snakket sammen om hvor mye de hadde økt i belastning siste tiden, og det beste: hvor stolte de var av det! Jeg kunne ikke annet enn å smile. Slik vil jeg også være når jeg blir på deres alder. De hadde virkelig sett verdien av å holde musklene i gang.

IMG_7968

Stamina Volda er et kjempe flott senter, og det senteret jeg trener på når jeg er hjemme med familien på Sunnmøre. Enda bedre blir det nå når de skal bytte ut alle apparatene sine til Technogym. Det betyr at jeg vil ha bare kjent utstyr når jeg kommer dit i ferier – en super fordel når man skal trene på andre studie enn sitt vante.

IMG_7971

I dag trente jeg ben. Trente med belte siden jeg trengte litt støtte etter en liten smell i ryggmusklene under markløft på fredag. Vil ikke ha noe knussel nå!

Knebøy til benk, leg extension, gående utfall, Northern hamstring og mage stod på listen. Har trent 5 x15 reps nå i en lengre periode. Jeg liker best å trene med få reps, men ser og kjenner helt klart at denne perioden har gjort sitt med musklaturen – good! Men det skal bli supert med nytt program neste uke.

 

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *