Trening

DETTE var rart!

Det var en pjusk Evy som tuslet seg inn på gymmet i dag, men kroppen hylte etter litt sirkulasjon, og rumpa etter å få litt volum etter å ha blitt sittet i hel.

Med medbrakt ernæringsdrikke fra apoteket, for å sikre at jeg ikke mistet en eneste kcal, koste jeg meg gjennom en trening som bar preg av at jeg måtte holde meg litt i mølla der jeg tuslet meg varm, trente med bare stang uten ekstra belastning, og det er vel bare under okklusjonstrening jeg tidligere har hatt så få skiver på når jeg trente i apparat.

OK jeg da – da gutta begynte med kroppshevduell slo konkurranseinstinktet inn, og jeg slo virkelig til (lett som en fjær som jeg er nå var jo det ingen sak å få til et godt antall så jeg ble fornøyd og overrasket de andre – hehe ;)

Jeg fikk kjørt gjennom dag 1 av det nye programmet fra coach, og det var jo en super følelse å få gjort noe. Så får jeg bare ta en dag av gangen og glede meg over at dette var det jeg fikk til nå.

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *