Trening

Har fitness skylden?

Jeg får så mange meldinger med spørsmål – eller indikasjoner….. – om jeg nå har ligget rett ut fordi jeg har tynt kroppen for hardt, at jeg har blitt lei trening og om det er sannhet i det som sies at fitness ikke er sunt, om det slik er at fitnessopplegget har skylden osv.

Så la oss avklare ett par ting :

  1. Først og fremst er jeg super rørt over alle god bedring meldinger dere har sendt, og at dere savner å se meg i mitt vanlige meg. Tusen tusen takk. Jeg føler meg også beæret over at dere deler deres egne historier og erfaringer med meg.
  2. Jeg har ikke møtt veggen eller er lei av å trene, men jeg har vært syk – og det så alt for lenge.
  3. Jeg har fått en infeksjon som vi fremdeles leter etter svaret på hva skyldes. Alt vi vet er at det ikke er smittsomt. Infeksjonen gjør at magen ikke vil holde på noe av det jeg spiser. Jeg har derfor gått ned igjen i vekt det jeg har lagt på meg etter konkurransen tross 2400 kcal pr dag, uten noe som helst form for aktivitet før de siste to dagene.
  4. At kroppen allerede var så skjør som den er i konkurranseform gjorde nok at kroppen min ikke har hatt sitt vanlige overskudd til å takle det som skjedde den. Derfor blir det minus på minus. Jeg har ingenting å gå på, derfor har dette blitt verre enn det nok hadde vært med en kropp på overskudd.

SÅ:

  1. Jeg er optimistisk
  2. Ser på dette som en pause,  er ikke deppa eller grinette  fordi jeg ikke får trent, og det sier vel kanskje hvor dårlig jeg har vært. Jeg har hatt mer en nok med å komme meg gjennom dagene.
  3. Jeg hadde ikke gjort noe annerledes med oppkjøringen om jeg skulle gjort det igjen – faktisk hadde jeg heller pushet coach på at vi skulle ha kjørt det enda litt hardere litt tidligere enn vi gjorde – men det er det som er det positive med coach: han har ett fornuftig og sunnest mulig bilde på hvordan dette skal gjøres.
  4. Jeg bruker min stahet til å gi kroppen det den trenger selv om den sier nei takk i håp om at jeg snart får en normal hverdagen igjen med masse Evy energi.
  5. Jeg trener lett nå fordi jeg kjenner at jeg begynner å få andre tilleggs vondter av å bare ligge. Kroppen trenger litt bevegelse og sirkulasjon. Dette er etter hva legen også anbefaler, og jeg fyller på med energi under hele den lette og korte økten for å ikke forbrenne i minus en eneste kcal.

I dag hadde jeg en ny lett økt, og det er også en seier for meg at jeg kan trene slik jeg gjør nå, faktisk klare å holde igjen så jeg ikke gjør vondt værre, og smile under hele økten fordi jeg vet jeg gjør det som er best for kroppen akkurat nå.

Ta det super rolig, og gi den det den trenger.

Akkurat som jeg gjør når den er frisk som en fisk også. For hva er det jeg alltid sier? Det handler om å gi seg selv det som gir en mest verdi – alltid <3

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *