Mat

Føler meg glup :)

Når man ikke er så glad i pasta, ris, knekkebrød og speltlomper……når man snart er gul i huden av mengder med søtpoteter……. når man lengter etter mengder med havregrynsgrøt (coach har satt ned karbsmengden min til mengde passelig på et lite t-fat….) DA føler man seg genialt klok og lur når man kommer på hva som kan gi en MENGDER av havregrynsgrøt! (Hold dere fast, dette er rakettforskning for et dietthode ;)imageVed å kutte ut karbs i 3 måltid (som i morgen blir fra torsk og brokkoli), og slår karbsen sammen, gir det meg et ekstra king size havregrynsgrøtmåltid som jeg kan nyte når jeg føler for det i løpet av dagen :) Joho!!!! imageFitnessfolk som leser dette rister nok nå veldig på hodet og sier velkommen etter :) Saken er at jeg har ikke gjort så mye triksing og fixing til nå, men holdt meg til et og et måltid om gangen, og sørget for at alle kilder er representert som skissert. Men nå ble altså suget etter havregrynsgrøt for stort.

At det går ann å bli så hekta på noe! Godt der er sunt :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *