Motivasjon

Slik feirer jeg kvinnedagen!

I dag er det nøyaktig 3 år siden. 3 år siden jeg begynte på første treningsøkt med mål om Fitness, og 3 år siden jeg hadde mitt første måltid fra en matplan fra en Coach. Du skjønner, i dag, 8. mars er det nøyaktig 3 år siden jeg bestemte meg for å starte med fitnessreisen.  Og reisen? Hjelpe meg for noen år det har vært! Det som skulle være en «hvor sprek kan egentlig en 40 åring bli i kroppen» ble til en reise som varte lenger enn med bare en opplevelse.

Her har dere utviklingen dere – fra langdistanseløpekropp, via bikinifitness,  til bodyfitnessutøverkropp på 2 år. OMG for en opplevelse. Hadde ikke vært uten! 8. mars kommer derfor alltid til å være spesiell for meg. På grunn av noe jeg gjorde for meg. Fulgte min drøm. Ga blaffen i janteloven.

Gratulerer med dagen, jenter!PicMonkey Collage

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *