Mat

Forandring fryder

Når man er på farten og må begrense melkeprodukter blir det lett for at det ender med speltlomper, en pakke naturell kyllingpålegg og en boks med salat fra salatbaren. Selv om det er godt blir jeg matlei. Ikke er jeg noe spess fan av speltlomper jeg ikke har laget fra bunn hjemme selv heller.image

Jeg har derfor begynt å lage meg speltlompechips som jeg tar med i en boks. Så får jeg litt mer potetgull og nachos fellingen som jeg har crawings på fortiden.

Jeg skjærer speltlompene i små trekanter, drysser på krydder med ønsket smak, og steker de på bakepapir i ovnen på 200 gr i ca 10 min (her må man følge med så de ikke blir brent). For den som ikke er på spesiell diett som jeg kan man også pensle de litt med extra virgin olivenolje før steking. Da blir de ekstra sprø, men ikke bruk mye. Da får du motsatt effekt.

imageI går spiste jeg dette til middag sammen med ovnsbakt kylling og sopp, med rødløk og paprika ved siden av (mine favoritter).image

Nå har jeg og bikkja luftet oss litt i varmen, med en rask 30 minutter før frokost. Litt av en temp på Sunnmøre de siste to dager! Det blir så dagens styrketrening før dagens utfart. Hvor turen går i dag blir bestemt når gutta har stått opp. Men det er nok av turer å velge mellom her i sunnmørsalpene!

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *