Motivasjon

På tide å gi ALT

…eller litt mer enn ALT.

For jeg har hatt en herlig treningsperiode siste måneden. Noen down dager er det jo, men likevel. Jeg er stolt over fokuset mitt på trening. Stolt over utviklingen. Så la oss ta det et hakk videre. La meg lage min egen onseason light.

Min plan:

  • Morgencardio igjen – før frokost.
  • Lunsj cardio når det ikke regner.
  • Intervaller fast etter alle styrkeøkter.
  • Ikke noe crap i ukene utenom lørdag eller spesielle anledninger og venninnedater.
  • Frem med målbåndet igjen.
  • Og det viktigste: fortsette med godt overskudd med mat

Hvorfor? Fungerer best når rammene er tighte. Pushe meg selv.

1,2,3 – da er jeg i gang :)

Del dette;

2 kommentarer

  • Eline

    Du har så mye positiv energi! :D
    Jeg også må følg en plan i hverdagen. Liker å ha struktur og rutiner for å få tid og overskudd til skole, trening og venner. Jeg er veldig glad i å kose meg med noe etter middag, gjerne frukt/bær og mørk sjokolade uten sukker. Føler at jeg er usunn når jeg spiser noen knekk(40gram) mørk sjokolade midt i uken. Skulle gjerne likt å hørt hva du mener om det? :) Skal sies at jeg holder meg unna ferdigmat, proteinbarer og raffinert sukker.

    • evytherese

      Hei Eline! Tusen takk for herlig tilbakemelding! Fint sagt av deg! Min mening om mørk sjokolade hver dag er basert på egne erfaringer og råd som jeg selv følger og etterlever. Det vil si at jeg ikke spiser 40 gr men en knekk 80% mørk sjokolade på ca 10 gram hver dag. Dette fordi jeg er sukkeroman og må holde meg best mulig unna. Denne knekken får meg til å holde meg unna den usunne varianten utenom lørdagen. Jeg gjorde også dette under fitnessdiett før konkurranse for å teste ut om det hadde noen betydning, og nei – det kan man ikke akkurat si at det hadde. Og DER røpte jeg den hemmeligheten om min coach leser dette ;) Hvorfor kan du lese om her:http://beritnordstrand.no/mork-sjokolade-teller-som-en-gronnsak/ Håper dette var svar. Nydelig uke videre til deg! :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *