Bodyfitness,  Mat

Raskt, enkelt og nyyyydelig <3

Søndagskveld er perfekt til å forberede uken så kommer. Hos meg ble det i dag å lage litt syltetøy. Med en mann som er glad i «desserter» i form av kesam, cottage cheese eller yoghurt naturell med noe søtt i, er jeg påpasselig på at han alltid har hjemmelaget og sunt syltetøy tilgjengelig. Må jo være litt snill og dulle litt med han når han er hjemmom <3 imageJeg selv har ikke frukt på matplanen lenger, så akkurat dette må jeg holde meg unna. (Må le av galskapen å ikke kunne spise frukt, men hva gjør man ikke for å oppnå sin drøm? ) Men hjemmelaget syltetøy kan også lages enkelt med bær, som dere tidligere har fått tips om – se link :)imageimageimageimageimage

Til to glass brukte jeg 4 store epler, som jeg skrellet og skjærte opp i biter. Ha de i en panne med 1,5 – 2 dl vann. Kok opp og damp til eplene er møre nok til å knuses. Knus godt til ønsket konsistens. Voila, så har du deilig syltetøy som står seg godt i en liten uke i kjøleskapet. Syltetøyet kan også gjerne fryses ned.

Ellers har dette vært en lang og god dag der jeg har fått gjort mye. Tok første ferjen fra Austevoll og hjem etter selskapet i går, og fikk sli godt tid til å rydde i huset før poseringstrening med teamet. Etter det har jeg jobbet med hovedkurset til det nye konseptet Eat & train som etter planen vi  skal lanseres i løpet av vinteren. Spennende og kjekt! :)

Men nå må jeg komme meg på trening – en økt gjenstår før jeg kan si at ukens treningsplan er fullført. I morgen er det ny ukesstart…..hjelpe meg – tden flyyyyyyyr! Både godt og litt dumt på en gang. Livet går så fort! Så vi får nyte! <3

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *