Hud og mote

Slik får jeg fine bryn!

Nå når fitnesskonkurranse fokuset  er over ønsker jeg å være mer en livsstilsblogger. Rett og slett vise deg hvordan jeg lever en helhetlig livsstil med sunn mat, trening og hvordan jeg tenker – som til sammen gir meg det utseende og personligheten jeg ønsker å ha og være.

Jeg er jo uansett opptatt av personlig velvære, som for meg innbefatter alt fra viktigheten av å stor trives med den jobben jeg har, leve aktivt og sunt men også hvordan jeg tar vare på hud og hår og hvordan jeg ser ut.

Som ungdom og frem til 30 årene brukte jeg IKKE sminke. Aldri! Knapt da jeg giftet meg. Skikkelig guttejente – noe jeg i grunnen fremdeles er når det kommer til personlighet, men nå med et mer jentete ytre vil jeg påstå ;)

En fordel med noen sminkefrie tiår er at jeg ikke har vært gjennom trender som fullstendig napping av bryn. Så i dag sitter jeg her med bryn som jeg får masse komplimenter for både fra dere, hudpleiere og make up artister som sminker meg i forbindelse med ulike shoot og arrangementer. DET er jo kjekt! Hallo, hvem liker ikke å få kompliment? :)

Etter at jeg fikk hjelp til å forme de av min hudpleier for noen år siden, holder jeg de vd like selv ved å nappe de så de holder den form jeg ønsker.

Jeg trives best med en viss tykkelse på brynene som ser mest mulig naturlig ut. Jeg får god hjelp til å holde formen og fargen på de av min faste hupleier. Hun er rå på bryn. Hun legger fargen gradvis til vi er sikker på at vi får et naturlig og fint resultat. Hun tar seg god tid, og er nøye på å forme de som jeg selv liker de, og ikke hva trendene sier. Hun både vokser bort små hår og dun rundt brynene, og napper de. Jeg ønsker ikke at det er brynene mine folk ser og legger merke til når de ser på meg, men mer at de rammer inn ansiktet mitt og gir det et fint helhetsinntrykk der alle elementer smelter inn i hverandre og blir meg :)

Jeg får brynene mine farget ca hver 3-4 uke og bruker knapt sminke på de mellom hver farging.  Fine bryn med god farge gjør også at det er lettere for meg å ta en no-make up day innimellom.

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *