Mat

Slik spiser jeg nå

#inneholder lenke til eget produkt

Som jeg har messet om flere ganger spiser jeg veldig lik mat off- og onseason. Nå når jeg ikke har noen planer om nye fitnesskonkurranser i nærmeste fremtid gjør ikke det saken noe annerledes. Evy mat er og blir Evy mat.

Kursdeltakerne i Eat & Train får tilgang og stegene til min livsstil; kost, trening og hvordan planlegge uken så jeg får den hverdagen jeg ønsker for meg selv.

Jeg passer på at alle 4 måltid inneholder fett/proteiner/karbs i hovedsak etter fordelingen 30/30/40 da jeg i hovedsak ønsker nå opprettholde min muskelmasse.

En typisk dag når det kommer til måltid ser slik ut:

Frokost:: havregrynsgrøt kokt på vann, med bær og mandler, kaffe med sjokoladeprotein og steamet skummet melk.
Mellommåltid: smoothie av proteinpulver eller skyr, og frosne bær
Lunsj: salat med egg eller kylling, og gjerne litt pasta, rundstykker eller knekkebrød til
Ettermiddagsmat: Cottage cheese/kesam med mandler og bær toppet med kanel
Kvelds: middag med fisk eller kjøtt, poteter og grønnsaker og avokado eller smør som fettkilde.

Som mellommåltid nyter jeg cafe latte med steamet skummet melk, frukt eller rotgrønnsaker.

Snop, is og godsaker holder jeg til en dag i uken så godt jeg kan, og da oftest fredager.

Jeg spiser veldig likt, og bruker ikke mye tid på å lage mat. Jeg tenker næring, enkelt og minst mulig bearbeidde produkter og riktig mengde ift mål mer en smak – men ingen har klaget når jeg står for matlagingen :) Når det kommer til hvetemel, sukker og lys ris holder jeg meg borte fra det, også produkter tilsatt dette, når jeg selv har kontroll på hva som blir servert. Jeg er ikke fanatisk, og kan gjerne spise lasagne av Toro, men er ikke så glad i slike  matvarer så det blir ofte «rene ting» der jeg selv har full kontroll. Jeg er IKKE glad i typiske fitnessprodukter som proteinbarer, proteinpulver, propudding og andre kunstige smaker. Men jeg spiser det innimellom om jeg finner noe jeg liker, noe som sjeldent er.

Min erfaring med alle de jeg møter gjennom bloggen eller kursene er at de ofte tenker veldig vanskelig rundt mat. Mange sier jeg kan si det fordi jeg «kan det», men jeg ble forklart dette veldig enkelt i sin tid, og  jeg har levd etter de prinsippene siden. Prinsipper jeg gledelig deler med andre.

Prøv da :)

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *