Bodyfitness,  Trening

Slik varmer jeg opp!

Oppvarming er viktig – spesielt oppvarming av de muslene som skal gjennomgå på dagens trening.

Jeg foretrekker å ta meg 10 minutt på mølla før hver styrkeøkt. Om jeg løper lett (som jeg gjerne gjør da jeg eeeelsker å løpe) eller går så har jeg alltid stigning på mølla – minimum 5%, men helst 10. Superdupert for å bli fort varm, og for å gi rumpemusklene litt ekstra utfordring – for vi ønsker jo ikke at den skal forsvinne  :)

_MG_8105_2

_MG_8104

Jeg gjør så ulike sirkulasjonsøvelser med stang. – Rett og slett en vaskekost stang.

IMG_8180 IMG_8178 IMG_8179 IMG_8175 IMG_8173 IMG_8168

Så bruker jeg strikk, og gjør øvelser med mange repetisjoner og lett belatsning, til jeg kjenner at jeg er klar for litt tyngre løft med vektene.

IMG_8142

IMG_8147_2

IMG_8126

IMG_8124

Når det er vektene sin tur starter jeg aldri rett på den belastningen jeg skal pushe meg selv på, men tar alltid 1-2 runder med letter vekter først. Først når jeg kjenner at muskelen er klar gir jeg de dagens utfordring med tung belastning.

Om det tar mye tid? Spiller ingen rolle – her er det maks uttelling av treningen som teller, og jeg ønsker ingen skader. Da er det ikke bare hodet som må være på plass, men muskelen må også være være våken og klar :)

 

 

Del dette;

2 kommentarer

 • Oda

  Hei Evy!

  Du ser så fresh ut!! :-) Alltid lekkert treningstøy! Kan jeg spørre hvor tightsen er fra, og hvilken modell Nike-skoene er?

  Oda

  • evytherese

   Hei Oda, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Tights og topp er fra HM. Skoene er Nike Lunarglide.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *