Bodyfitness

Check out super sirkeltrening!

For en dag! Nydelig dag fra start til slutt! Energi til å ta å føle på Jeg kunne holdt det gående hele dagen om jeg hadde vært et lite hakk mer ufornuftig enn jeg er ;) Eller som Lea sa det: restitusjon, det vet ikke vi hva er :) Hvem Lea er skal jeg snart komme tilbake til.

Dagen startet nydelig selv om jeg nå lengter etter vår.

image
Frisk og godt <3
image
Her bor vi :) Verdens beste nabolag ved Fana Golf – perfekt for trening, gåturer og sjelebot <3
image
Denne lille rakkeren begynner å bli gammel, men er nok en av ytterst få cavalierer som har løpt 13 mil uken, og flere maraton <3
image
En uke til så må jeg droppe skummetmelk i kaffien :( Den uken skal nyyyytes!

image

Så bar turen til SATS der jeg hadde avtalt bursdagstrening med Lea.

Lea er min supre venninne som ble meg så nær under oppkjøringen til bikinifitness i fjor. Min tvillingsjel og teammate. Desverre skal hun ikke stille i år, men grunnen er absolutt godkjent: hun har baby i magen. Men det stopper ikke henne i å holde seg super sprek, og trener fremdeles som en bikinifitnessutøver!

IMG_9029

Hver søndag i oppkjøringen i fjor hadde vi sirkeltrening. Den startet vi igjen med i dag. Sjekk den ut her og prøv gjerne! 15 reps av hver øvelse, 4-5 runder. Øvelsene bytter vi på, men fokuserer på ben og rumpe.

Etterpå kjørte vi ulike øvelser som falt oss inn. Herlig med bonusøkter!

IMG_9022 IMG_9021 IMG_9019 IMG_9013 IMG_9009 IMG_9006

Så måtte Lea hjem for å feire bursdagen sin. Med energien på topp var jeg da klar for mer og hev meg på Indoor running, en ny time SATS har. 30 min inntervaller på møllen sammen med maaaaange andre, og god musikk på høytaleren. Jeg kunne holdt på i evigheter og gliste fra øre til øre. Se bare på videoen her :)

imageMen alt gøy må ta slutt, og kroppen må ha mat.

image
Kylling, salat og søtpotetmos – hmmmm :)

I ettermiddag tok jeg en kaffi med teammate Lisbet på Starbucks, før jeg dro til ADO arena for å se eldstemann svømme 400m fri på stevne. Alltid like spennende og gøy.

Nå sitter jeg endelig i sofaen, koser meg med kveldsmaten min imens gemalen fyrer i peisen. Tror jeg legger meg ekstra tidlig i kveld så tiden går fort så jeg kan spise havregrynsgrøt snart. Enkle gleder for tiden :) Men kjenner jeg meg rett sovner jeg under pleddet straks ;)

Håper din søndag også har vært fiiiiin <3

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *