Mat

Små creamy gleder :)

Offseason er jeg veldig glad i å blande havregryn med havrekli når jeg lager grøt. Dette da det gir en veldig fluffy og creamy grøt, og så smaker blandingen skikkelig deilig. image image imageDet er jo ikke noe problem å blande dette til selv, men gleden stod i taket da junior kom hjem med en pakke ferdig blandet,  OG når coach gav tommel opp for at jeg kunne bruke denne som grøtblanding.image image

Med andre små creamy gleder på diett altså – at jeg ikke har tenkt på det før! Jaja, nå har jeg noe å variere med : ) Du må også prøve !

Del dette;

2 Comments

  • Kristin

    Åh ja, den er min favoritt også! :) Den smaker liksom sånn «orntlig» havregrøt av denne.
    Ettersom det er et ganske nytt produkt på markedet, er jeg «livredd» for at det blir tatt ut igjen av sortimentet, og har dermed hamstret en god del poser :P Snakk om panikkartet oppførsel, haha :D. Krysser fingrene for at det ikke skjer da!

    Ha en fin fredag og helg som kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *