Mat

Tips for grillsesongen!

God morgen  – i solen som her hos meg håper jeg :)

I da våknet jeg meget uthvilt etter en natt på sofaen :) Neida, han har ikke kastet meg ut av soverommet,  men som jeg har hintet om før så har jeg det med å sovne på sofaen. I natt har jeg tydeligvis sovet etterlengtet godt for jeg våknet ikke før solen skinte meg i ansiktet. Deilig! Junior hadde heldigvis pakket meg inn i teppe før han la seg i går. Snille guten <3image

Grunnen til at jeg har sovet godt kan skyldes at vi startet grillsesongen i går – hehe – altså god og mett ;)

Jeg elsker å grille, og vi gjør det ofte – selv om ikke været er det beste. Om så spiser vi bare inne. Selv ungene griller når vi ikke er hjemme fordi det er så godt, og ikke minst lettvint.

Vi griller det meste – ikke minst fisk. Nydelig. I går ble det kylling. Fikk plutselig lyst på det igjen, etter nesten ikke rørt det siden konkurransene. Ble litt lei kan man si :)image

Tipset jeg har til dere er rett og slett oppskriften på en super potetsalat. For ingen grilling uten det, eller? Her har dere min favorittoppskrift!

Til 4 porsjoner trenger du:

3 dl kesam, 6 kalde poteter, 1 vårløk, 1 ss grov sennep, 1  eple, 2-3 ts gressløk, 1/4 ts sitronpepper, 1 ts sitronsaft

  1. Skjær poteter og epler i terninger. Vårløken skjæres i tynne skiver.
  2. Bland alle de andre ingrediensene i en stor bolle. Ha i poteter, epler og vårløk og bland forsiktig. Dryss over litt hakket gressløk til slutt.image image

Men nå må jeg få i meg havregrynsgrøten så den ikke blir liggende i magen til intervallene! Har jo invitert bergensere med på intervalltrening på Fana stadion i dag kl 11. Blir spennende å se om det dukker opp noen :) Uansett får jeg meg en super økt i solen. Kommer du? Håper det :)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *