Mat

To deilige måltid i en sliten kropp

Helt ute. Trøtt. Sliten. Fullt i hodet. Men livet er vel slik av og til. 1,5 dag på jobb til nå så ferie. Er mest glad i hverdagen men i år gleder jeg meg stort til ferien. Sikkert fordi jeg vet at det blir en så hektisk, men super spennende høst at jeg bare vet at det beste er å lade batteriene – og ikke bare kjøre på selv om listen min er lang over spennende «to do» på jobben.  Skulle gjerne ha holdt  produksjonen i gang  i sommermånedene. Slik er det å være arbeidsnarkoman og i tillegg ha en jobb en elsker. Men nei, bedre å gle seg stort til august, og starte på høsten med full ladet kropp! imageMen tross sliten Fitnessfrue har jeg hatt to herlige matstunder i dag. Stekt laks og paprika blandet med grønnsaker, purreløk og byggris – rester fra middagen i går – ble magisk deilig middag. image

Pisket kokosmelk blandet med mager naturell kesam, med bringebær, blåbær og mandler ble tidenes kveldsmat. Herlig herlig herlig.

Kjenner at det nå blir deilig med en god natt søvn <3

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *