Bodyfitness

Bli med på formsjekk!

Kan ikke si annet enn at formsjekk er en herlig blanding av skrekk og fryd :)

Lat oss starte med fryden: disse stundene med coach Ida Markussen er gull verdt.

IMG_7997
En fantastisk coach. Et nydelig menneske.

Ida som coach passer meg PERFEKT! Ærlig, herlig, realistisk, kunnskapsrik, erfaren, og det beste: sier ikke annet enn det hun virkelig mener om formen min.

Ida utfordrer meg, setter hodet mitt på plass når jeg blir skrullette og mister litt motet, er fornuftig når jeg er FOR manisk og FOR oppskriftsfølger.  Digger det.

Som PT pusher Ida på sin egen spesielle måte som nesten bare må oppleves. Ida har lært meg MASSE om det jeg kaller fitnessteknikk i styrketrening. – Fått meg til å flytte fokus vekk fra hvor tungt jeg løfter til kontakt med muskelen på riktig sted.

For meg er Ida som coach the one and only.

Skrekken er jo selvsagt denne målingen og klypingen som man ikke kommer unna i denne sporten – OMG….Still meg på en scene med 10 000 mennesker og jeg kjenner det knapt i lille tåa. Selve formsjekken er for meg myyye verre. Hvorfor? Fordi jeg så gjerne vil ha konkret bekreftelse på at all jobbingen har lønnet seg. OG det viktigste: at jeg har jobbet med trening og kosthold på riktig måte for målet mitt.

IMG_7993
Måling av fettprosent må til, og ja: den var myyyyyyye høyere enn i april ;)

Gårsdagens formsjekk: Vi målte lår, hofter, overarm og skuldre + fettprosent. Så sammenligner man gang for gang om treningen og kosten har ført til at det går «inn og ut» på de rette stedene. Jeg hadde både vokst i muskler og est i fett både her og der :) Heldigvis!

IMG_7991
At lårene hadde vokst trengte jeg ikke et målbånd for å bekrefte. Det er egentig bare å se på haugen med bukser som ikke passer lenger…Men det bør jo ikke bare være pga ekstra fett da… :)

Fettprosent og muskelvekst er og blir mitt fokus på en formsjekk. – Det er min hemsko. Personlig sliter jeg litt med å akspetere offseasonformen (utenpå musklene selvsagt ;). Jeg ønsker jo at formen min og musklene skal synes! Men overskudd må til. Takket være Ida har jeg heldigvis lært meg å «leve med det». Men snart er jeg på diett igjen. Jeg teller timer nå, og jeg er vel en av få fitnessutøvere som digger det. Det er under dietten man gradvis kan få se hva som har skjedd av muskelvekst under etterhvert som vannet og fettet slipper.

Selvsagt vansklig å si hvordan jeg blir seende ut til slutt. Uansett veit jeg at jeg IKKE har blitt mindre under alt dette stuffet siden april i vår. Jeg har fremdeles troen. Coachen min har fremdeles troen.

Dere skal få bli med på alle mine formsjekker fremover. Gleder meg til å ta dere med på reisen! I can do this! Alder på 41 år er ingen hindring.

 

 

 

 

Del dette;

7 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *