Trening

Et av mine hotteste tips!

For meg er å leve livet å benytte alle muligheter til å gjøre det jeg liker aller best: bevege meg!!!! Hadde jeg ikke levd i et land med en kultur som setter grenser for akseptabel oppførsel i det offentlige rom hadde jeg danset avgårde på mine cardioøkter. Som om livet var en evig musikkvideo. Men når man i tillegg ikke blir sett på som en ungdom lenger så er jo man stucked sant :)

Uansett, jeg lovte dere et hot tips: Ha alltid treningsklær i bilen.!

I dag hadde jeg 45 min tilgjengelig mellommåltid jobb og en avtale. Det er akkurat nok til en rask tur opp Fløyen for meg. Et raskt skift i bilen på parkeringsplassen og jeg var klar. Nok til å få nyte solen og varmen i byen fortiden, og nok til å få beveget kontorkroppen litt.

Just do it. Just love it. image

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *