Mat

Food heaven!

Trodde det ikke var mulig jeg å komme på flere himmelske typer av havregrynsgrøt. Men denne folkens, frokosten min i dag, den tok kaka! Prøv!!! Blir nok det samme til kvelds selv om jeg burde prioritere mer proteiner … image Dadlene skjærer jeg i pitte små biter og ingefær rasper jeg i. Her må du smake deg frem da det fort blir mye smak.

Nyt! :)

Del dette;

2 kommentarer

 • Benedikte

  Hei Evy!

  Jeg beundrer alt du får til og alt du får tid til! Kunne du tenke deg å skrive et innlegg om hvordan du får alt til å gå rundt?
  Dine barn er vel ungdommer, men likevel. Hvordan har dere klart å ha en aktiv hverdag da de var små? Hvordan sjonglere mann, barn, jobb og trening? Hva er dine heteste tips? :)
  Kanskje din mann og barn vil komme med innspill til hvordan de syntes det har vært for dem at du har fulgt drømmen din? :)

  • evytherese

   Hei Benedikte – tusen takk for hyggelig tilbakemelding! <3 Det handler om å ha masse energi (som jeg får av å gjøre det jeg ønsker og drømmer om), spise mat som skaper lykke hormoner i kroppen (yepp, du leste riktig) OG en god evne til å planlegge og dra med meg de som er involvert i min hverdag. I min nære kjerne heier alle på alle. Slik er det bare. Vi lever et liv, singel, familie, gift eller samboer. Som du sier det har jeg store barn nå, og ikke alle bor hjemme lenger, jeg har slik ingen som er avhengig av meg lenger (så lenge de får litt oppmerksomhet og penger innimellom - hehe ;) MEN som du sier det har det ikke alltid vært slik: Her har du min timeplan for noen år tilbake, og med noen triks om hvordan få det til. Som du ser må de fleste gjøre noen endringer og prioritere. Kommer ikke utenom det:http://www.fitnessfrue.no/hvordan-fa-tid-til-en-aktiv-livsstil-2/ SÅ mitt heteste tips er å melde deg på kursene mine :) Har du prøvd gratiskurset som gir deg en forsmak på de andre? I kursene mine hjelper jeg deg frem til finne DIN drømmehverdag, med alle mine egne steg, triks og tips. Dette er en drømmeverda som innbefatter hele familien din om du har det :) Det ligger nemlig i å velge bort det som ikke gir deg verdi, og legge til rette for at du skal få gjøre og bruke tiden din på det som gir deg verdi. Her kan du lese et innlegg som min eldste sønn har skrevet tidligere: http://www.fitnessfrue.no/?s=min+mor Ellers er jeg veldig opptatt av å skjerme mine sønner for det som har med Fitnessfrue å gjøre, og håper på forståelse for det. Derfor finner dere lite om de på bloggen min :) Det er mitt valg å være aktiv på sosiale medier. De heier på meg som jeg heier på de, men ønsker ikke være en del av dette. Derfor lite bilder og innlegg på face, insta og bloggen der de er med. Så ditt siste ønske kommer jeg dessverre ikke til å innfri. men bare spør om alt du måtte ha på hjertet og jeg skal svare så godt jeg kan :) Pst: som deltaker på FORM10 eller hovedkurset mitt blir du medlem av en facebookgruppe der det er titalls mennesker i samme situasjon som deg. Skal love deg at de bugner over av tips og heiarop til hverandre!:) Skal se om jeg ikke kan skrive litt mer om hvordan få til en aktiv hverdag fremover. Så følg med :) God klem til deg :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *