Bodyfitness

Hurray!!!!!!!!!

La meg starte med det viktigste: badromsvekten skal om ikke ut av huset så ut av mitt hode som viktigste barometer på formstatus. Nå har jeg lært – forhåpentligvis en gang for alle.

Så ja, her har jeg stresset med at alt går seint fordi jeg har fokusert på vekten. Så kommer jeg til coach Ida Markussen og blir klypt og målt i alle vinkler. Resultatet? Til å heise flagget for :)
image Jeg har gått ned alt fra 1-3,5 cm på de ulike målepunktene. Fettprosenten har gått med hele 3 % på lårene, og 1,6 prosent totalt, på bare 4 uker. Nå er jeg ikke langt fra der jeg var sist konkurranse, og heldigvis også større andre steder ;) Og ja, jeg har 5 gode uker til første konkurranse og 7 til nr 2. Dette skal gå bra!!!! Nå går påmeldingene avgårde :)
image Etter denne gledelige starten på helgen dro jeg til den neste: trening med teammate og gode venninne Lisbet. Endelig hjemme fra offshore. Nå skal vi masterne jobbe på som noen helter. Om 5 uker står vi side ved side som konkurrenter på scenen i Sandefjord. Spennende :)
image image image image image Så nå ligger jeg rett ut på sofaen. Som jeg sa i går: stup trøtt. Klar for en helg uten cheatmeal. For nå vil jeg ha det rent og fokusert, frem til stagetime.

Fitness skal ikke være enkelt. Fitness for meg handler ikke om å spise ting som ligner pannekaker og havrekjeks. Fitness er knallhardt arbeid og fokus. Det er jo selve utfordringen og prosessen som er gamet slik jeg ser det. Maten og kakene kan man jo vente med til etterpå, og når man kan spise skikkelige kallorier og ikke alle disse fake produktene som liksom skal være mat uten kallorier.

Belønningen? Scenen!

Gu’ kor glad jeg er!!!!! <3

Del dette;

4 kommentarer

    • evytherese

      Hei Marie, tusen hjertelig takk for veldig hyggelig kommentar! :) Som fitnessutøver forstår jeg veldig godt hvorfor du spør om fettprosenten min. Jeg håper at du forstår at jeg ikke ønsker å oppgi den. Dette da jeg ikke ønsker å motivere eller å ha for stort fokus på unormal lav fettprosent – som i seg selv er helt unødvendig mål for de aller fleste følgerne mine. Men i det svaret så sier det seg nok selv at den ligger langt under anbefalte verdier for kvinner, noe som er nødvendig for en kort periode for at jeg skal bli sceneklar. I beste mening og med ønske om en riktig god helg, klem fra meg.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *