Bodyfitness

Bare digge øvelser !

Den 4. dagen på treningsprogrammet jeg har kjørt denne uken inneholder alle mine favorittøvelser for rygg. Som dere vet har jeg kjørt 5 sett nå av hver øvelse, men med denne blir det gjerne flere. Just love it!image

  • Pullups så mange jeg klarer 5 runder
  • Stående roing med underhandsgrep med stang
  • Sittende roing med bredt grep
  • Stående skidrag med liten stang

Så avslutter jeg med så mange runder jeg orker av «hoppende skiutfall» og spensthopp med vektskive.image

image image image image

Cardio i dag blir bare med 30 min powerwalk som skal gjennomføres straks før tv`en får oppmerksomheten min. I morgen skal jeg møte det nye teamet for første gang, så det blir spennende selv om jeg har hilst på flere av de før. De har fellestreninger med jevne mellomrom noe som er supert for å få dekket behovet for å møte andre med samme fokus.image

Regner med jeg er den eldste i denne klubben også. Bør vel snart ta det som et hint om å bli pensjonist? ;)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *