Bodyfitness

Jeg skal aldri si aldri!

To ting jeg alltid har vært litt forundret på er hvorfor folk med god helse og ingen fysiske hindringer går på møllen. Den andre er kombinasjonen gå på mølle og se på film samtidig. Hvorfor ikke heller gå en tur ut, har jeg da tenkt. Men i dag stod jeg der da, på møllen, på SATS, med iPad`en under armen. Klar for 60 min powerwalk. Never say never :) Timen gikk i alle fall fort! Om jeg kommer til å gjøre det igjen? En viss fare for det :)

image

Ved siden av meg i bilen på vei hjem fra jobb hadde jeg tidenes fristelse. Kjære kollegaer trodde nemlig jeg kunne spise snop på søndag etter konkurransen, og hadde kjøpt 2 kg snop til meg!!!!!! Visste ikke om jeg skulle glise, le elle grine. Men det var jo SÅ hyggelig! Så jeg takket og bukket. Holdt pusten så jeg ikke skulle kjenne lukten fra posen på vei hjem, og hadde godisen i en stor skål med lokk på. Den ble så satt høyt opp på et skap i matboden. Har iallefall noe å glede meg til :)

image

Ble sen trening på meg i dag, og det var så vidt jeg kom igjennom den. Morgenfuglen kvitrer ikke kl 21 akkurat, så det holdt hardt – men jeg gjennomførte :)

I morgen blir det enda mer forberedelser. Har fri fra jobben og skal blant annet til frisøren. Gleder meg :) Men først skal jeg prøve å få nok timer med søvn på puten. Blir i alle fall morgentrening!

God natt, så skrives vi i morgen <3

 

Del dette;

2 kommentarer

 • Maja

  Noe skikkelig digg å se frem til da ;)
  Hvordan er søvnen sin nå mot slutten av dietten og rett før konkurranse??
  Masse lykke til i Sandefjord til helgen!

  • evytherese

   Hei Maja, jeg sover ikke så godt nå men det har ingenting med dietten å gjøre. Coach har gitt meg mye ekstra mat på planen denne uken så nå kan jeg nesten ikke kalle det diett lenger :) Går mer på at alle tankene surrer rundt forberedelser, og selve konkurransen. Ikke nerver men total pakken – litt vanskelig å forklare :) Tusen tusen takk for lykke ønsker <3

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *