Motivasjon

Klar ferdig gå!

Onseason light is started!

Etter noen tunge dager har jeg nå bestemt meg for å begynne med blanke ark, mobilisere all min energi riktig, bruke den på det som gir meg noe og se fremover. Akkurat som jeg vanligvis bruker å gjøre. Hva er da en bedre måte for meg å gjøre det på enn å være onseason light! Hurray!

image
Fra Fitnessfruetreningen i går – her er det bakkeintervaller på gang :)

Tenkte å gi dere full statusrapport her lørdager på hvordan uken har gått, og gi dere resultater underveis.

Jeg er nå + 6 kg fra sist scenevekt så ikke SÅ mye som skal bort. Sist var det jo 13 – 14 kg! Men jeg kommer til å ta det langsomt. Skal jo fremdeles bygge og holde på overskuddet lengst mulig.

Hva som er målet? NM i Fitness, siste helgen i september. Nøyaktig 3 måneder og 23 dager til :)

image image image

Lykke er det også at jeg har funne øvelser for skuldre som ikke gjør tennisalbuen min vondt verre, så da skal skaden ikke hindre utvikling av skuldrene mine. Happy happy :) Dette går absolutt riktige veien!image imageGir dere plan for min mat og trening for første diett uke i kveld. Men først jobb og trening. The fun continues :)

image
Fint ferdige og håper vi ser DEG neste søndag!

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *