Bodyfitness

Nå brister eller bærer det!

Under 4 uker igjen. Påmeldingen er registrert. Det er ingen vei tilbake. Nå handler det om en eneste ting før jobb og etter jobb: fokus på forberedelser til NM.

Jeg gjør ingen avtaler i denne perioden, men vurderer når jeg står opp ut fra formen. Dette vet mine nærmeste, og er innforstått med det. Jobb, og følge planen for kost og trening er det som har fokus. Alt annet er pri 2. Nå er det ikke rom for feilskjær. Jeg er heldigvis ikke sulten, dog energinivået noe varierende. Treningene er gode, men nå begynner jeg å droppe litt i motstand, kjedelig men nesten uungåelig. Motivasjonen minsker ikke, men øker i takt med at det nærmer seg den store dagen. Det føles godt :)

Jeg kjenner at jeg er mer og mer klar og gleder meg mer og mer, og jeg er SÅ glad for alle heiarop dere sender meg.

Tenk at jeg er så privilegert som er frisk og har mulighet til å gjøre en så ego greier i voksen alder.

Jeg kan ikke sløse bort det <3

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *