Fritid

Nettshoppingmodus ;)

Dette innlegget er sponset

Det er fridag, gutta sover ut mellom eksamensdagene og min kjære nyter tydeligvis at jeg ikke ristet i han klokken 07 for morgencardio i dag. Det er nemlig typisk meg i helger og på røde kalenderdager. Kan jo ikke sove bort en fridag vettu :)

Havregrynsgrøten og kaffien er inntatt, og jeg sitter her og surfer for meg selv ved arbeidspulten. Trenger påfyll av proteinshakes, aminosyrer og vitaminer. Mine favoritter finner jeg hos Gymgrossisten. Spesielt Amino BCAA til StarNutrition i smaken Strawberry Passion er digg å ha i vannet i flasken, under dagene med mye og hard trening.

image
Tilskudd utviklet for å passe den aktive jentekroppen – hvor digg er ikke det?

image

Jeg finner aboslutt det meste jeg liker best hos Gymgrossisten. Nettsiden deres ser ut til å være litt preget av kosttilskudd, men ikke la deg skremme. Gjør et dypdukk i linkene deres til treningsklær og treningsustyr, og vil du raskt se at de har alt mellom himmel og jord – og til svært gode gode priser. Her har de alt fra Nike til Better Bodies, og jeg kjøper det meste jeg bruker av shakere, proteinpulver, proteinbarer, BCAA og vitaminene mine her.

Du som følger meg på instagram har nok fått med deg at jeg har falt helt pladask for treningstightsene og t-shirts i Gymgrossisten sitt eget merke. imageNå er også denne rosa lekkerbisken er allerede på vei til meg i posten. Er nemlig ikke så glad i all disse tekniske stoffene, så får ikke nok av t-shirts i bomull. Litt statements må jo tøffe jenter tåle på klærne sine i gymmen, synes jeg :)Pink

Som Sunnmøring var det ekstra digg at jeg kunne bruke rabattkupponger fra CupoNation på kjøpene mine hos Gymgrossisten. Med rabattkupongene får jeg 100 kr i avslag for kjøp over 300. Litt amerikansk dette med rabattkuponger, men vi bør absolutt få øynene opp for det her i Norge også. Hvorfor betale fll pris når man kan få rabatter på innkjøpene sine? Denne rabatten gjelder frem til 31. mai så det er bare å hive seg rundt :)

Nei, nå må jeg gjøre noe fornuftig også. Rydde litt trengst aboslutt! :) Snakkes senere! Fikk nemlig en melding i går som gav meg etterlengtet påfyll av energi, og vil gjerne dele det med dere :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *