Bodyfitness

NM Fitness Del 3 – dopingkontroll og teiping av rumpa

Denne uken tar jeg dere med på NM reisen «minutt for minutt» slik at dere får et innblikk i forberedelse, følelser, hva som skjer og hvordan det faktisk er. For det ser jo glam ut, men er det egentlig det? :)

Noe av det første som møtte meg da jeg kom til lokalene konkurransedagen var politi og Antidoping kontrollører. Dette gav meg dagens første hakeslepp – ett positivt hakeslepp vel å merke. Ikke noe er mer velkomment for meg en dopingkontroller i fitnesmiljøet. Men juble gjør jeg ikke før det blir regelmessig kontroller av registrerte utøvere månedene før konkurransene også…… Det må nok til for å å helt bukt med problemet.

Det andre hakesleppet mitt fikk jeg i spraytan rommet der jeg så en av de beste utøverne med tapet rumpe – angivelig for å løfte huden under rumpa. Jeg ble rett og slett sjokka. Det må sies at det er første gangen jeg har sett dette backstage. Er man virkelig så desperat etter å gjøre kroppen perfekt til scenen? Selv om det tydeligvis ikke er noen regel som hindrer utøvere i å gjøre dette tenkte jeg at dette tok kaka. Hvorfor i alle dager kan man ikke gå på scenen med det resultatet man har? Stram hud er en faktor i vurderingen av utøverne så for meg blir dette fusk – lovlig eller ikke. Jeg mister rett og slett respekten om forbedring var hensikten. Men om det forundrer meg? På ingen måte. Det er mye rart i den sporten jeg driver. Dette stiller seg bare i rekken.

Men heldigvis overskygger dette ikke noe av alt det kjekke og alle de herlige menneskene som man møter under konkurransen. I en sport der man er veldig alene i hverdagen er det godt å møte andre fitnessnerder selv om konkurransen setter sitt spente preg på stemningen. Flere av de er gode venner og bekjente for livet, og det er herlig å møtes og mimres om felles opplevelser.Raushet er en viktig menneskelig egenskap for meg, og rause mennesker er det mange av i fitnessmiljøet <3

Her blir jeg glazet/smurt inn med en slags olje som skal fremme musklene på scenen. Belinda Lødøen er en av de herlige menneskene jeg har blit kjent med i løpet av fitnessreisen.

 

Del dette;

4 kommentarer

    • evytherese

      Å lime fast trusa så den ikke sklir inni rumpa er noe nesten alle gjør – er ikke det jeg snakker om – men å tape under rumpa og løfte den opp. Det er stor forskjell. Så her snakker vi ikke om det samme.

    • evytherese

      Du har tydeligvis ikke peiling dersom du tror dette gir løft for der trusen blir festet på jenter er det umulig at det gir løft. Det blir gjort for å strekke stoffet på trusa så den dekker nok av rumpa til å bli godkjent. Er ikke akkurat Carlson superlim som blir brukt. Understreker at min bikiniunderdel ikke ble limt fordi det ikke var nødvendig for å få den godkjent.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *