Bodyfitness

Nedtellingen har begynt!

Mellom settene på trening i dag tidlig lastet jeg ned en slik countdown app. Øynene stod på stilk da jeg så at det «bare» er 22 uker igjen til min første konkurranse i bodyfitness – weeeeee!

image

Deilig å kjenne at at selv om jeg har vært igjennom dette før, og veit godt at det nok vil gå bra mtp deffing ++ så er det likevel som å gå igjennom det hele på nytt. – Den utolmodige følelsen av at det går «alt for seint» og en ubeskrivelig spenning er der akkurat som sist. Men det er jo det jeg liker ved dette; prosessen – som er selve utfordringen!

_MG_8080
Hehe – ikke bare bare å være glad, spent, løpe OG smile til fotografen samtidig! Multitasking :)

Jeg kjenner at jeg er så konkurranse yr at det nå blir en ekstra økt på meg i dag. Neida, jeg er ikke alltid så ivrig, men det må jo feires at det er 22 uker igjen :) Weeee!

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *