Mat

Perfekt lørdagsnytelse!

Nei, bildet under er ikke fra en fin sommerdag, men det er solen som skinner så fint i Bergen fortiden. Slik blir det servering av mat ute :)image

En nydelig dag går mot kveld, men den er ikke ferdig ennå. Sover endelig så veldig godt, så energien er til å ta og føle på! Nyter det! Det gjør at jeg spretter opp av sengen, og nesten rett opp i joggeskoa. Lørdag er den store intervalldagen. Sjekk ut Snap kontoen min Fitnessfrue.no for dagens trening.imageDa dagens shoppingrunde var over fikk jeg lyst på noe snadder. Gikk løs på matplanter fra coach, og snekret sammen denne sunne herligheten. imagePisket godt sammen 2 egg og 2 ss cottage cheese (jeg bruker mager), litt kanel og 1 ss kokosmasse (siden det er lørdag og lov med litt ekstra :)image image image image image

Lot røren stå i kjøleskapet i 30 min før jeg stekte lapper med 5 gr smør i stekepannnen. image image imageDe var kjempe gode varme, men jeg ville ha litt ekstra smak frem, så da ventet jeg med å spise de til de var kalde.

Mellom lappene og på toppen hadde jeg  blåbær og 1 ts mager vanilje kesam – igjen siden det er lørdag :) Men neste gang kommer jeg til å bruke mager naturel kesam siden det vil få smaken fra bærene enda bedre frem.

I kveld skal min mann og en kamerat lage biff middag til oss. Hva jeg skal gjøre? Ligge i sofaen og nyte å bli oppvaret :)

God lørdagskveld til deg!

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *