Fritid

Slik planlegger jeg jentefest!

Har invitert venninner på real jentefest for å feire at jeg har oppnådd drømmen min. Her skal det skåles i champagne!

Når jeg ønsker å samle jentene så gjør jeg det enten ved å invitere de hjem til meg, eller arranger noe ute på byen. Oftest foretrekker jeg det siste da jeg elsker å gå ut, men det blir likevel alt for lenge mellom hver gang. Uansett, hjemme eller på by`n – jeg gjør det enkelt! Poenget er jo ikke å være utslitt når man treffes? :)

Jeg liker å gå ut da jeg eeeelsker danse, og ikke minst pynte meg. Timene med planlegging og fiksing av antrekk og hårfrisyre er en del av morroa for meg :) Er egentlig en liten fashonista. Den interessen har ligget litt på hylla under fitnessfokuset da tiden til shopping ikke akkurat har vært tilstede.

Tilbake til festen :) Invitasjoner sender jeg ved å opprette ett arrangement på Facebook – da er det lett å holde oversikt og purre de som er litt etternølere ;)image

Denne gangen har jeg reservert bord på sushi restaurant – I love sushie, og jeg synest det er super mat i magen når det blir ett glass eller to med god drikke til også ;) Med sushi holder magen seg mett og fin (les: buler ikke ;) igjennom kvelden. Vi er jo jenter så klart vi tenker på slikt!  :)

Etterpå bærer det av sted til champagnebord på min favoritt dansested i Bergen by. Synes vi mangler ett urbant utested i Bergen for voksne som ønsker litt style, og krav til pen bekledning. Vi får heller menge oss litt med ungdommen. Er jo jentene som er i fokus uansett denne kvelden, og vi har det nok kjekt uansett hvor vi er <3Girls night

Jeg har også vært på netttet og sett på kjoler – vil så gjerne ha noe nytt, enkelt og lekkert! Klarte ikke å bestemme meg (typisk) så jeg venter ikke bare en, men TO kjoler i posten en av de nærmeste dagene. På salg og greier. Ikke normalt for meg å klare å finne noe på salg, men av og til er jeg heldig. Det er jo ikke prisen som betyr noe, men at man liker det man går med og føler seg vel. Så jeg kjøper mer enn gjerne billig. Da kan jeg også bytte oftere ut med god samvittighet ;) Blir lekkert dette, ikke sant? :)

Link til den hvite finner du her. Link til den grønne kjolen finner du her.

Da er det bare å sette igang nedtellingen! Men 14 dager går fort når det skal skje så mye imellom :)

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *