Motivasjon

Slik slutter man å tenke diett!

Ordet diett gir meg en følelse av at noe er et prosjekt – med en begynnelse og slutt. Som om at man skal slanke seg og når man kommer til den vekten man ønsker så er perioden over og man går tilbake til gamle vaner – OG dessverre alt for ofte tilbake til utgangspunktet.

Derfor tenker jeg IKKE at jeg er på diett når jeg er i konkurransekjøring. Jeg understreker hver dag,  når folk spør meg om jeg er på diett,  at jeg bortsett fra å spise snop og  skillingsboller når jeg har lyst på,  så spiser jeg den samme type mat om det er oppbyggingsperiode eller konkurranseperiode.

Jeg er ikke på diett, men regulerer hva jeg spiser etter målene mine. Men samme type mat.

Slik lever jeg en livsstil som passer meg. Ikke lider meg gjennom et liv der hver dag føles som en forsakelse. Valg i forhold til mål kjennes SÅ mye mer lystbetont. Fordi mål er jo noe jeg har satt for meg selv. Ikke noe som er påtvunget av andre.

Så mitt råd er – bestem deg for hvordan du vil leve og lev slik. Bivirkningene er resultatene av de valgene du tar for deg og din livsstil.

Siden sist konkurranse har målet mitt vært å bygge mest mulig muskler. For å klare det har jeg måtte satt nye mål for mengde mat pr dag. langt utenfor min komfortsone, men man gjør hva som må til for å nå sine mål.
Cottage cheese med bær og mandler er en favoritt uansett mål :)
Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *