Bodyfitness

1 uke igjen!!!!!! :)

Tiden flyr! Bortsett fra at jeg får melkesyre bare av å reise meg fra en stol er humøret og energien på topp. Ok da, måtte ta meg i å si til min kjære: Hysj, jeg tenker – hehehehehe – så slutt på å klare flere tanker på en gang :)
image
En god søndag tross dårlig vær i Bergen i dag. Morgencardioen ble en våt greier, men alltid like deilig når det er gjort. Jeg gjør jo dette fordi jeg vil ikke fordi jeg må :)

Poseringstrening med teamet i dag – the show is on!! Neste søndag er det stagetime. Guuuuuu`kor jeg gleder meg! Må bare få i meg all maten coach har satt opp til meg siste uken. Mindre trening blir det også…. Det siste liker jeg ikke så godt, men gjør det som må til :) image image
image

Del dette;

4 Comments

  • therese

    Har lest bloggen din siden i høst, og er mektig imponert! Du må være mer enn smågal, er jo ganske ekstreme greier du driver på med;) men resultatene er jo deretter! Jeg heier på deg på søndag!! Masse lykke til!

    • evytherese

      Hei Therese, så hyggelig! Nei, ikke gær`n men gjør det jeg har lyst til – og det er ikke alltid A4 «ting» :) Trenger alle heia rop jeg kan få så den takker jeg hjerteligst for! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *