Bodyfitness

2 gode nyheter

Etter noen tårer, en super treningsøkt i går kveld og en god natt søvn er humøret og motivasjonen på plass igjen, og med en ekstra boost. Fikk nemlig 2 gode nyheter i dag :)

image image
Det blir satt opp masterklasser i Bodyfitness både i Sandefjord Open og i Oslo Grand Prix!! Det betyr at jeg får stille sammen med andre utøvere som er på min alder +/-. Happy happy! :)

image

Masterklasse betyr på ingen måte at konkurransen blir mindre. I Norge har vi mange svært gode og erfarne master utøvere. Lille MY forventer derfor ikke å bli den største når det kommer til muskelmasse, men det handler jo ikke bare om det, men også om symmetri ++. Jeg får bare jobbe på :)

image

Målet mitt er å bli best mulig versjon av meg selv ut fra den muskelmassen jeg har nå, så får vi se hvordan lineup`en blir. Man vet jo ikke hvor mange vi blir, eller hvem som stiller før det nærmer seg. Det gjelder altså å ha fokus på seg selv og sin egen prosess. Super gøy blir det uansett. Det hele er rett og slett ubeskrivelig, og et adrenalinkick uten sidestykke.

image image image

Nå ligger jeg rett ut i sofaen, og koser meg med å blogge til dere. Det ble hele 3 treningsøkter på meg i dag:

  • 60 min powerwalk før frokost
  • Styrketrening med fokus på bryst og triceps, avsluttet med et par spenstøvelser
  • 30 min med intervaller ute rett etter job

image image

Just as I like it :)

image

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *