Mat

Creamy variasjon for nytelse!

Nydelig soldag i Bergen, jeg har spist iiiiiiiiis :) Is var noe av det første jeg spiste den dagen jeg bestemte meg for å utsette konkurransesessongen til neste år. Får ikke nok så rasjonering må til ;)imageNå når jeg kan spise det jeg vil er jeg litt forvirret i starten, men det kommer seg fort.  I morgen er jo det hverdag igjen, og jeg har allerede laget matboksen klar til lunsj.Det ble rester etter dagens grilling i stekende varme. Puh!

Den eneste forskjellen på lunsjen min til i morgen, og det jeg har spist under fitnessdietten, er at jeg har fetaost på salaten, og litt mer variert med grønnsaker. Gleder meg til å vise dere sunne og mer varierte måltid som ikke er begrenset pga fitnessdiett. Men gi meg litt tid til å finne tilbake til «min nye», men dog like aktive og sunne,  hverdagen igjen! Er litt ute av trening å tenke selv etter nesten 2,5 år der andre har bestemt hva jeg skal spise :)imageEn klar favoritt som jeg spiser daglig både on- og offseason er mandler, og da har det gått mest i skivedde mandler av den «amerikanske sorten». Men det var helt til jeg kom over mandelsmør av 100% mandler og intet annet. I dag har jeg hatt det både i grøten (1 stor ss tilsvarer 20 gr mandler), og på riskakene etter trening. En deilig variasjon, som gir skikkelig creamy grøt som smelter på tungen. Hmmmm!imageimageimageimageimage

image

imageimageimageØkologisk mandelsmør og andre nydelige nøttesmør kjøper jeg her #sponset lenke . Et tips er å røre i litt smeltet 90%sjokolade i nøttesmør, så får man en sunnere variant av sjokoladepålegg som barna også liker. Skal vise dere hvordan en annen dag, for nå er jeg på vei til «vippedamen». Har vært så utrolig deilig å gå sminkefri i sommer at jeg kjører på litt til.

«Ses» i morgen :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *