Motivasjon

Formsjekk og teamsamling

I går var det dagen da jeg fant ut at bunaden ikke passet, at selv poseringsskoene var blitt for små og da coach meldte om kutt i kcal pga for lite endring i målene mine siden sist lørdag. Totalt sett litt av en bekreftelse på kroppens tilstand, men jeg bare smiler fordi det betyr jo ingenting i den store sammenheng. Bare positivt. Kommer til å savne all styrkeenergien «denne Evy størrelsen» har gitt meg selv om jeg aldri igjen skal «hit opp». Bare å jobbe på videre mot sceneformen :)

Herlig samling med teamet i går, og vi har blitt litt av en gjeng! Dessverre ikke så mange på bodyfitness, bikinifitness er jo den store greia, men det betyr jo fortsatt at det ikke er så mange som skal ha oppmerksomheten fra coach backstage, og få hjelp og støtte under konkurransen. Det er jo positivt da. For den ellers så sosiale og rause meg er skikkelig ego på konkurransedagen  ;)

Alex og meg :) I teamet vårt tar vi godt vare på hverandre og gir hverandre masse positiv energi <3
Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *