Bodyfitness

Min mor er Fitnessfrue

Du hadde kanskje trodd at overskriften ville lede til en dramatisk beretning om et liv med en mor som er besatt av trening. En mor som serverer sine stakkars gutter proteinshakes til både frokost og kvelds :) Slik er det altså ikke.

image
Litt vel ivrig er hun med å dokumentere våre prestasjoner på sosiale medier, men da setter vi bare grenser :)

I fare for at innlegget blir så positivt at dere vil tro min mor har hatt en finger med i spillet, så er proteinshakene faktisk fraværende foran øynene våre. Til tross for at jeg har en mor som teller kalorier på samme måte som sunnmøringer teller penger, er hun meget opptatt av at vi skal spise sunt, men nok mat. Bortsett fra at godteri er fraværende fra mandag til fredag, lider jeg ingen nød.

Mor spiser fortiden torsk til middag hver dag,  men hun lager likevel deilig middagsmat til oss.
Mor spiser fortiden torsk til middag hver dag, men hun lager likevel deilig middagsmat til oss.

Å vokse opp i et hjem med en mor som er ”et snev” i overkant opptatt av fitness, kosthold og kropp ville nok av mange bli ansett som farlig. Å leve med en mor som har et så stort fokus på kropp og helse skal visst, i følge mange «eksperter», være veldig usunt. Virkeligheten er at gode kostholdsvaner gjør det mulig for meg selv å leve et sunt liv. Vaner som muliggjøres av en mor som er utrolig dyktig på området kosthold.

image
Mors energi høres ofte litt vel tydelig når hun heier på meg i konkurranser, men det har jeg gitt opp og prøve å dempe ;)

Personlig ser jeg ikke at det er problematisk å ha en mor som gir full gass for å oppnå det hun selv drømmer om. Jeg velger å se på det som inspirasjon, og min mor har vist meg en ting: ”Gjennom hardt arbeid kan alle oppnå sine drømmer».

image

Sigve, 18 år.

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *