Mat

Ukens middagsfavoritt

Jeg elsker som sagt å grille, og gjør det gjerne i plaskende Bergensregn. Grilling velges i hovedsak for å gi maten en litt annen smak, ikke å sitte ute i strålende sol :)

I helgen ville jeg gjerne ha taco, men også laks. Slik ble det tacolaks :) Med denne ble det stille rundt bordet gitt! Når jeg først lager mat lager jeg mye – både til middagsgjester og til matbokser – for veldig mange middagsvarianter smaker digg kaldt også.

Slik gikk jeg frem:

Skar opptinte laksefileter i fire, på langs og på tvers – som staver. imageImens de lå på grillen laget jeg en deilig salat av det vi hadde av grønnsaker i kjøleskapet:

  • babyspinat
  •  paprika
  •  squashimage

La speltlomper ca 4 min i stekeovnen, og avkjølte de i en avlang skål til de ble kalde og var stivnet. Man kan også legge de over kanten på en skål, pinne, i en stor kopp – hva som helst som gir den formen man ønsker på «skjellene». image image

Fylte skjellene med salat, toppet med mager kesam, og la laksebitene med tacokrydder på toppen. Need I say more? Nydelig!

God middag :)

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *