Bodyfitness,  Trening

30 minutes that’s all it takes!

September, fredag og 20 grader. På med beste 2XU tightsen, og plugg inn musikk med spillelisten min på Spotify i øra. 30 minutter med intervaller før fredagskveld i sofaen (eller, når jeg ser meg rundt i huset er det nok husarbeid som må prioriteres :)

«Gå/løp intervaller» – slik gjør jeg det: Jeg går raskt i en sang, og løper så raskt jeg kan den neste sangen. Slik holder jeg det gående. – Raskt og effektivt. Heldige meg har en golfbane som nabo, med perfekt grussti for løping, og nydelig natur.

IMG_7742
Kjekt å ha noen å løpe omkapp med! :)
IMG_7728
Fornøyd hund og eier etter dagens intervalløkt :)

I morgen er det deilig lørdag, og min plan for dagen er

  • Trening: Styrketrening ben og rumpe
  • Mat: Free to go! Det er jo lørdag! Men starter iallefall dagen med havregrynsgrøt. Frokost er viktig viktig!

Men nå må jeg fylle på med mat her – kan jo ikke løpe bort musklene! Ovnsbakt kylling, salat og pasta står på menyen – nam nam!

IMG_7697

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *