Bodyfitness

Aktiv måle og veiedag :)

Den kroppen den kroppen, for ikke snakke om baderomsvekten! Lørdag er min faste måle og veiedag, og denne uken viste vekten + 0,7 kg – jedda. Og nei, jeg har ikke vært uskikkelig jente og cheatet! Men trent beinhardt og knapt vært i nærheten av en sofa. Sovet som en bjørn i hi har jeg gjort hver natt. imageHeldigvis er det noe som heter målbånd. Noe vi jenter heller skulle hatt på badet og brukt som målestokk enn den forbaska badromsvekten som så alt for lett roter til hodet vårt. Iallefall mitt :) Å måle med målbånd er også mye mer styr så da hadde vi nok ikke sjekket så ofte heller. – Like greit!imageimageMålene mine kunne vise en helt annen virkelighet med 1-2 cm i reduksjon på alle målepunkter, unntatt på biceps, og det bare på en uke. Se det ja. Hard work pays off :) Så jenter, vi må lære oss å ikke stole blindt på vekten!imageSom dere vet tar jeg en uke av gangen nå, og vurderer status mtp NM underveis. Hva det ender med er det på ingen måte konkludert med, men jeg jobber på og nyter hver uke. Det er jo min livsstil dette.  «Vondt i viljen dager» har selvsagt jeg også innimellom, ikke minst tvilen på at jeg vil komme i mål, men det forsvinner så snart jeg er ferdig med oppvarmingen.

image

imageI dag har det vært enda en aktiv og sosial dag på Sunnmøre . Styrketreningen gjorde jeg unna på det jeg er overbevist om er Norges reneste treningssenter, Stamina Volda. Et undervurdert salgsargument med tanke på medlemskap. Nå er jeg nettopp «ferdig dusjet og spist» etter en intervalløkt på  ca 40 min rundt Rotevatnet her i Volda, imens min kjære var på skytebanen med sin svoger. Lørdagskveld kos på hver sin måte :)
imageI morgen setter vi kursen mot Lillehammer der vi skal på besøk til hjertevenner. Hvor ferden går etter det gjenstår og se. Vi tar en dag av gangen :) image

 

 

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *