Mat,  Motivasjon

Bli med på en utfordring? :)

#inneholder sponsede lenker

Klar for å bli med meg på en utfordring? Snopekutt til julaften? Er du klar? Jeg er!image image image

Jeg elsker å sulle utenfor huset når det er lyst og deilig høstvær, og kunne ha på treningsklær og ikke pene jobbklær. Her i en av mine nye høstfavoritter;  vattert jakke fra Craft med litt stretch. Jeg får aldri nok av slike jakker! #sponset lenke

I år blir det den 3. julen på rad på diett, og jeg har ikke tenkt at det skal bli en sånn knallstreng jul uten noe som helst snope- og julekakekos. Så da tar jeg skeien i egen hånd, og gjør mitt desidert beste i ukene nå før jul. Dette er noe jeg har bestemt meg for selv og ikke coach, men han protesterer ikke på det, men heier :)image

Dersom du vil bli med så gir du meg en lyd enten i kommentarfeltet her eller under innlegget på facebook, eller sender meg en melding. Jeg vil da lage en lukket gruppe for oss på facebook der vi kan støtte hverandre og gi hverandre råd. Bli med da! Er sikker på at julestrømpen vil smake mye bedre da! :)image

Tights og topp fra Under Armour #sponset lenke

Ellers har jeg hatt en super helg med passelig mengde hjemmekos, praktiske ting, besøk og trening. Har også vært på styrketrening i dag siden uken ble litt for travel for meg jobbmessig. Jeg er så stiv og støl fortiden at hele kroppen hylte etter å bli tøyd under treningen. Så får vel bare bite meg i det,og ta meg tid til litt tøy og bøy. Skjerpings! Får legge inn 5 minuttspauser på jobben så kontorkroppen får seg en strekk :)

 

Del dette;

22 Comments

  • evytherese

   Kjekt :) Søk meg opp på facebok på Evy Therese Innselset og send meg en venneinvitasjon. Så legger jeg deg til gruppen :)

 • line Adelheid Stang

  Hei. :)
  Ja jeg blir med på den utfordringa. :) Jeg skal ned 6-7 kg, så det passer perfekt og bli med på en slik utfordring akkurat nå. Så kansje jeg når målet mitt til jul også. :)

  Mvh

  Line

  • evytherese

   Flott :) Finn min private facebook profil og inviter meg som venn7Evy Therese Innselset. Så legger jeg deg til gruppen. Heia heia :)

 • Monica Haga Heimli

  Akkurat en slik utfordring jeg trenger for å klare det. Så jeg vil gjerne være med ?

  Hilsen

  Monica

  • evytherese

   Kjekt :) Legg meg til som venn på Facebook via min private profil Evy Therese Innselset, så legger jeg deg til gruppen :)

 • Vibecke

  Yes, dette høres ut som noe jeg bør hive meg på! Treninga går så det suser, men sliter litt med å holde meg på matta når det gjelder hva jeg putter i munnen.
  Litt lettere å holde fokus og motivasjon når vi er flere.:D

  • evytherese

   Supert :) Legg meg til som venn på Facebook via min private profil Evy Therese Innselset, så legger jeg deg til gruppen :)

 • Silje

  Passer perfekt! Jeg blir også med, dette har jeg prøvd på ofte men som jeg ikke har klart å gjennomføre fordi jeg står alene om det!

 • Vibeke

  Nå gjør jeg noe jeg vet jeg kommer å angre på shit lite gjennomtenkt. Men jeg er med………

  • evytherese

   Heisann, legg meg til som venn på min private facebokprofil Evy Terese Innselset, så legger jeg deg til gruppen :)

  • evytherese

   Hei, send meg en privat venneinvitasjon på facebook Evy Therese Innselset så legger jeg deg til gruppen.

  • evytherese

   Hei, send meg en privat venneinvitasjon på facebook Evy Therese Innselset så legger jeg deg til gruppen.

  • evytherese

   Hei, send meg en privat venneinvitasjon på facebook Evy Therese Innselset så legger jeg deg til gruppen.

  • evytherese

   Heisann, her foregår motivasjonsfellesskapet over nett då du kan bo i Kina og likevel bli med :) Legg meg til som venn via min private Facebook profil, så legger jeg deg til gruppen :)

  • evytherese

   Kjekt :) Legg meg til som venn på Facebook via min private profil Evy Therese Innselset, så legger jeg deg til gruppen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *