Bodyfitness,  Motivasjon

Det er så sosialt!

Jeg er så heldig. Heldig som har mulighet til å holde meg aktiv, være frisk så jeg kan trene og drive med min favoritt fritidsaktivit! Denne god følelsen slår meg ofte, og jeg nyter følelsen.  image image image

Så er det også veeeeeldig sosialt. Jeg trener oftest før jobb, og da går det unna. Men ofte er det de samme folkene som går igjen på et senter så tidlig, så man blir godt kjent med noen av de. image image

Torsdager tenker jeg å legge treningen etter jobb, og da trene på senteret til coach Fredrik, Bergen Fitness. Et senter med utrolig god stemning. Ikke så stort, noe  som gjør det veldig sosialt da alle snakker med alle. Godt utstyrt og med cross fit område. Et skikkelig «kom som du er senter», og med garderober så hjemmekoselig at jeg aldri kommer meg ut av dusjen :)image image image

Trening gir meg ofte samme følelsen, og de gode samtalene som når man er på besøk hos noen.  Mellom settene går praten ofte livlig. Diskusjonene om alt fra politikk til mat kan av og til ta skikkelig av.  Litt tulling blir det jo også :)image

Men vi trener selvsagt også! Jeg kan ikke ligge på latsiden mtp konkurranse sessong knappe 5 måneder unna!

Dagens øvelser ble slik:

  • Benkpress
  • Kroppshev
  • Sittende hantelpress
  • Stående roing
  • Goublet squat
  • KB swing i kombi med strake markløft

 

 

 

 

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *