Bodyfitness

Jeg har bestemt meg, for dette er ikke meg!

Ok, da har jeg bestemt meg. Jeg har lyst til å starte nyåret med en form som iallefall ikke er dårligere enn da juleferien startet. Det blir derfor ingen spisedag på meg nå i romjula. Dette er mitt valg, og ingen andres. Det er også et valg jeg tar med letthet da det ikke får noen konsekvenser for noen andre enn meg selv.

image
Juletrøtt. minusgrader men klar for morgencardio :)

Det viktigste for meg var at julaften skulle være mer eller mindre normal, og uten fitness fokuset. Det gav meg det påfyll av energi både i kropp og hode som jeg trengte. Jeg kjenner også at den deilige kveldsmaten min er mer enn kos nok – prøv :)

2. juledag 014
Mager naturell kesam, blåbær og mandler <3

2. juledag 016Nå har jeg bare en tanke i hodet. Det er ikke en stressende tanke, men en sånn meget motivert Evy holdning, den jeg faktisk er meget stolt over å ha i meg. Jeg skal komme i mål. Jeg skal klare å komme meg i god nok form til å stille på scenen igjen. Det er viktigere for meg enn å smake på julens fristelser.

Om jeg dropper nyttårsmiddagen gjenstår å se. Det bestemmer jeg meg for på selve dagen. Men der er flere argument for enn imot: Pinnekjøtt kan jeg spise i april når konkurransen er over. Snopet forsvinner garantert ikke fra butikkhyllene. Og kakemenn – jeg kan bake det til en lørdagskveld på våren også jeg :)

Status på eksperimentet mitt: I dag var vekten 0,8 kg lettere enn i går på samme tid. En tanke det gir meg for min egen del er at jeg forstår  hvorfor jeg tidligere kunne få hetta etter en god uke med julemat og julesnop. Deilig å kjenne at det ikke er meg lenger. Fitness eller ei.

Ja, man skal gjøre forskjell på høytid og hverdag! Men et par – tre dager med matgilder er mer enn nok for meg.

Dagens trening:

  • 40 min powerwalk
  • Styrketrening; sumo markløft, liggende leg curl, strake markløft med hantler, sittende roing, skulderhev I kabel, sittende sidehev

2. juledag 002  2. juledag 004 2. juledag 006

2. juledag 009

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *