Bodyfitness

Egg er ikke egg!

For en fantastisk helg! Ikke bare var det sykt god stemning i Haugesund i forbindelse med at 1700 utøvere skulle til pers i IronMan – inkludert min bedre halvdel. Men det har vært fint vær, og mange herlige mennesker. Blir bare så imponert av dugnadsånden i den byen. Jeg bøyer meg i støvet i full respekt. Igjen og igjen står Haugesundere for fantastiske sportslige arrangement. Må bare oppleves!image

image
Her er han endelig i mål <3 Neste år blir det å prøve å slå sin egen tid! Kanskje jeg skal prøve meg på triathlon selv igjen?

Ikke bare gode minner ble med oss hjem i baggasjen, men jeg var også så heldig å få med meg ett brett fullt av egg fra hønsegården til de vi bodde hos. image imageJeg bare sier det, egg er ikke egg! Hadde aldri trodd det skulle være SÅ stor forskjell på smak på egg fra en hønsegård i hage til de man kjøper i butikken. Rett og slett ren nytelse. Så nå er de godt merket. Når de andre kan spise hva de vil skal jeg i det minste ha disse godsakene for meg selv! ;)image imageSå dette har vært en god oppvarming til gode feriedager som kommer. Jeg starter uken med litt tett program (typisk), men iløpet av uken vil det roe seg – tror jeg ;)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *