Trening

Forbrenn mer under styrkeøkten!

Både jeg og coach mener at cardio er viktig, men siden jeg har det med å ta litt av på cardiobiten fikk jeg et herlig hint om at jeg kanskje burde roe LITT ned ;) Hehe, lovte at jeg skulle gjøre det fra neste uke :) Så da må jeg bare finne på noen andre lure triks da, som kan kompensere for mitt behov for å sprette litt med kroppen mellom vekløftingen :)

Neida, dette er ett supert tips for å holde koken og forbrenningen oppe gjennom styrkeøkten.

Jeg har maks 1,5 min pause mellom settene. Da sitter jeg sjeldent i ro, men gjør øvelser som situps, step ups på benk, armhevinger, rull outs og andre øvelser som ikke går på de musklene jeg trener i styrkeøvelsene. Se noen tips i ett tidligere innlegg her.

Får å få pulsen mer opp, og øke forbrenningen under styrkeøkten, har jeg i det siste lagt vekt på litt andre øvelser i tillegg. Synest det blir en herlig driv over treningen med de. Tara 211 Tara 216 Tara 222 Tara 229 Tara 232 Tara 235 Tara 241 Tara 251

Kjører altså f eks 5 tunge brystpress, så gjør jeg spenst hopp på gulv i 1 min, ett nytt sett med brystpress, og nye spentshopp på gulv osv. På neste øvelse, som f eks flyes tar jeg spenst hopp på kasse. Slik holder jeg på.

Slik får jeg også intervalløkt følelsen både under og etter styrkeøkten – selv «uten» cardio ;)

Del dette;

One Comment

  • evytherese

    Hei Hilde Kristin! Ja, du har rett – hadde jeg kunne ha solgt energy på box hadde jeg vært mange milliionær – hehehehe :) Godt spørsmål btw! Som du sier det, og som jeg usjenert kan bekrefte, så sliter jeg ikke med dårlig kondis akkurat…. Så for meg har denne kombinasjonen ingen negative påvirkning når det gjelder til hvor tungt jeg klarer å løfte etterpå. Og ja, jeg har testet ut dette for å være sikker på at det ikke utgjør noen forskjell. Progresjon i styrke er viktig for meg, og den har bare gått en vei de siste 2 årene tross mye cardio. Jeg er endatil av typen som perser på enkelte øvsleser selv under slutten på konkurransedietten….. Kroppen min er nok vant med mye cardio så jeg bruker nok mindre energi på de enn mange andre. MEN det skal jo sies at jeg ikke gir alt på cardiopauseøvelsene da. Hovedfokuset er styrkeøvelsene, og jeg prøver å holde intensiteten på hoppene og sprettene noe nede.:) God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *