Bodyfitness

La det vare evig!!!!!!

I dag kjente jeg det fra topp til tå, under huden, ja i hele meg at jeg bare eeeeeeeelsker styrketrening. Selv solen får meg ikke til å slenge kroppen på solsengen i stedet. image image

Allergien dunker i bihulene, og jeg som aldri er trøtt bare hangler, men selv det blir glemt når lyden av vekter og stenger som smeller i gulvet. Rumpen må jo også bygges ;) Hadde kunne vært på trening hele dagen, uten problem. Så håper denne treningsgleden vare evig!

Dagens øvelser:

  • knebøy
  • sumo markløft
  • nordic hamstring
  • leg curl
  • leg extension
  • skulderpress
  • skråhengende sidehev

imageMin andre dag i ren måned har gått så det suser, selv om jeg er inne i en havregrynsgrøt periode igjen. Men det viktigste er jo å spise næringsriktig og nok, så får variasjonene komme når matlysten er på topp igjen :)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *