Fritid

PSSST! Lyst på ferie?

Kaldt, surt og vinterguffent ute. Jeg elsker egentlig vinteren, men forguder sommeren :) Så nå ligger jeg her og drømmer meg bort :) Vil du ha et par ferie tips av meg, så drømmer vi oss bort sammen?

Vi er ikke flinke på å planlegge ferier i god tid, men det er en ting vi har som krav til feriestedet: det skal være GODE muligheter for å trene. Ikke bare joggetur, men alt mulig. Det kom nok som en bombe, hva? :)

Våre feriefavoritter er steder der soling, avslapping og god mat kan kombineres med alle de aktiviteter du kan tenke deg. Stress? Ikke i det hele tatt. Tilbudet er der, men du bestemmer jo selv hva du vil benytte deg av. Toppidretssutøvere og barnefamilier er der i en herlig mix om en annen. Her er det ikke krav til å være på toppnivå eller å ha sixpack. Slagordene er «Kom som du er», og alle finner seg godt til rette. Med andre ord perfekt, spør du oss.

Club La Santa på Lanzarote er en av de. Deres hjemmesider finner dere her.

Se dette herlige stedet! Hit skal vi tilbake til i år :)

club la santa

image image image image image image image image

Bildene er helt nye, og viser min gode venninne Ann Kristin i ulike akiviteter. Hun er en av de dyktige instruktørene der nede.

Vår andre favoritt er Playitas på Furteventura. Mer info og bilder fra stedet finner du her.

IMG_2580

IMG_2578

IMG_5925

IMG_6026

IMG_2583

IMG_5945

IMG_5892IMG_2734 IMG_2733 IMG_2728 IMG_2652

Begge steder velger man om man vil styre med mat selv, eller om man vil spise på en av de mange restaurantene som finnes på området.

Sist vi var på Playitas gikk jeg på fitnessdiett, og det var ingen problem på et slikt sted. Vi bodde i leilighet, handlet inn selv og laget de fleste måltidene i leiligheten.

En typisk dag for oss på ferie er cardio i form av løping eller svømming om morgenen før frokost. Så spiser vi godt før vi drar å bader og soler oss. Etter lunsj tar gutta seg ofte en lengre sykkeløkt. Dette blir ofte min alenetid på stranden. Deilig :) Når vi er leie av å sole oss på ettermiddagen tar vi en treningsøkt til før vi gjør oss klar for kveldens middag.

Perfekt ferie for oss :) Tror jeg må ringe Ann Kristin og si at vi kommer på besøk snart :) Må bare få unna konkurransen først ;)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *