Trening

Slik kommer jeg i fitnessform!

I tillegg til kontrollert mat inntak på makronivå, gode ukesplaner for hva som
skal skje når, og en vilje av stål så er det coach sine styrkeprogram som shaper kroppen min i fitnessform.

Jeg er ikke sjenert og sier uten problem at jeg er veldig fornøyd med de visuelle resultatene livsstilen min har gitt kroppen min. Klart der er ting og tang ved en jeg kunne klart meg uten, som cellulitter på låra og strekkmerker på magen, men det er det lite å gjøre noe med så da overser vi det :) På scenen er de borte uansett så der har det ingen betydning.

I går hadde jeg en super ben dag på Elixia i Lillehammer. I dag er det overkropp som skal knuses.

  • Pull ups
  • Push press
  • Hantel roing
  • Skrå hengende sidehev i kabel
  • Nedtrekk med smalt grep
  • Sittende skulderpress i kombi med stående sidehev
  • Okklusjon for triceps og biceps

Antall reps varierer fra øvelse til øvelse fra 5×3 til 60 single. Vondt men utrolig gøy og gir meg de resultat jeg ønsker.

Men først jobb :)

Nydelig mandag til deg! 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *