Bodyfitness

Strike a pose!

Ikke bare musklene som skal trenes og perfeksjoneres før vårens konkurranser. Poseringen skal også sitte :)

Jeg har heldigvis ikke et snev av sceneskrekk, og bare nyter minuttene på scenen selv om det er knall tøft og faktisk vondt. Å stå og stramme muskler med tørr munn, og en kropp som hyler etter vann og mat er ikke bare bare. Men skal ikke klage – selvvalgt jo!

Selv om jeg ikke gruer meg har jeg likevel MYE å jobbe med. Da er det ok å være to når man øver slik at man kan hjelpe hverandre med å få det beste frem.

pose

I dag var det jeg og min gode venninne og bodyfitnessmaster teammate Lisbet som svinget oss i salen. Hun er så råflott!

Lisbet3

Coooool søndagskveld på oss med andre ord :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *