Motivasjon

Hva man kan oppnå på 3,5 måneder

Fikk sjokk i går – rett og slett sjokk. Jeg har til nå ikke sammenlignet bilder av meg i bikini «før og etter», men ble nysgjerig på å se hvordan jeg har utviklet meg da jeg så «før og etter bilde» av en fitnesskollega på Instagram. Det er ca 3,5 måneder mellom bildene. image

image image
Målet mitt var å komme i sceneform. For å komme ditt gikk jeg på streng diett. Det er IKKE noe poeng å hige etter en fitness sceneform om man ikke har tenkt å stille. Dette handler heller ikke om hva som er pent og ikke pent, men jeg synest det er av og til greit å se hva man kan oppnå om man vil. Hvordan? Det er her valgenene om hva man putter i munnen spiller mest inn.

Man MÅ gjøre noen valg. Om de valgene ikke betyr at man må kutte ut pannekakene torsdag, taco fredag, og lørdagsmiddag med vin på lørdag må man i alle fall tilpasse disse måltidene. Tilpasninger som ikke trenger å handle om diett, men en livsstilsendring blant annet i form av å lage disse måltidene med matvarer som er næringsrike og næringsriktige, og fremmer de prosesser man ønsker skal skje i kroppen sin. – For sin egen helse skyld.

Så er du klar for å finne DIN sunne livsstil? Husk at du kan starte i dag, du trenger ikke vente til mandag :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *